5 maart 2016

Health | PIIT28

Een tijdje geleden begon ik alweer aan het Kayla Itsines programma en alweer stopte ik ermee. Ik was er van overtuigt dat ik een programma zou vinden dat beter bij mij past en op 1 maart kwam dit programma van Cassey Ho uit. Cassey is een van de redenen waarom ik verslaafd ben aan sporten, ik heb haar maandelijkse kalender en video's lang gevolgd. Ik was dan ook erg benieuwd naar PIIT28.

Wat is PIIT?
PIIT betekend pilates intense interval training. Met andere woorden een HIIT work-out, maar dan met pilates. Een PIIT work-out neemt 28 minuten van je tijd in beslag en kan zonder extra materiaal uitgevoerd worden.

Wat vind ik van PIIT?
Ik ben verslaafd! Ik hou van de afwisseling tussen cardio en spieren en ik vind het geweldig hoe dit zonder materiaal en in elke ruimte kan. Kayla Itsines' haar programma vereiste nog enkel materiaal, PIIT is enkel met je eigen lichaam en kan zelfs uitgevoerd worden op mijn mini appartementje. 

Ik heb even veel gezweet als bij een Kayla Itsines' work-out, het enige verschil was dat ik dit veel leuker vond door de afwisseling. Er zijn van elke work-out video's gemaakt zodat je samen met Cassey kan trainen en zo ook extra gemotiveerd wordt. Oh en wanneer je het programma voltooid heb stuurt Cassey je een PIIT shirt op, zodat je kunt pronken met wat je allemaal bereikt hebt!

Als je benieuwd bent naar PIIT kun je hier gratis de eerste work-out proberen.

Wat zegt Cassey Ho over PIIT28?

PIIT28 kost 35 euro en is te koop via www.piit28.com